One huuuuuuuuuuuuuuundred and eighty!
Je hoort Russ Bray luidkeels door de speaker en om je heen barst de gekte los. De 180 bordjes gaan de lucht in en links van je gaan de verklede Teletubbies op de tafel staan.
Een bezoek aan Alexendra Palace is een bucketlist-item voor iedere sport- en dartfan.

Het sfeervolle Ally Pally tijdens het WK Darts in 2019

 

Spektakel in de mooiste darttempel ter wereld
Wat Camp Nou of Wembley voor de voetballiefhebbers is, dat is Alexandra Palace voor de dartfans. Je vindt het gebouw op een grote heuvel in het Alexandra Park.  Als je voor het betreden van Ally Pally achterom kijkt, heb je een prachtig uitzicht over Londen. Maar eenmaal binnen ben je dat vergeten. Je komt direct in de fanhal tussen alle andere dartfans van over de hele wereld. En meteen voel je: dus dit is de sfeer die iedereen bedoelt. De cocktail van muziek, uitzinnige fans en de geur van bier en fish and chips maken dat je het eerste half uur je ogen uitkijkt. De route naar de wedstrijdzaal is door de supporters omgetoverd tot transportroute van kannen bier. Samen met je vrienden haal je ook een kan en daarna betreed je de dartzaal ter wereld: Ally Pally. In tegenstelling tot veel andere darttoernooien is deze locatie enorm sfeervol. De Victoriaanse stijl maakt het een prachtige locatie. Overal staan lange tafels en de tribunes zijn helemaal gevuld met allemaal pijltjes-liefhebbers. 

 

Wat zie je van de wedstrijden?  
Alle darttoppers zijn op het WK aanwezig en natuurlijk wil jij hen zien. Thuis op de bank kan je alles heel goed volgen. Maar in Ally Pally kijk je via grote schermen waarvoor in jouw woonkamer waarschijnlijk geen plek is. Zo zie je Michael van Gerwen en Gary Anderson de ene na de andere pijl in de triple 20 gooien. En met een beetje geluk ben jij deze kerst aandachtig toeschouwer van het afscheid van Raymond van Barneveld. Gecombineerd met de fantastische sfeer die er van begin tot eind heerst, is de vraag snel beantwoord of je het WK Darts het beste thuis op de bank of samen met 4.000 andere fans in het uitverkochte Ally Pally in Londen kunt bekijken. Bovendien zie je per middag of avond altijd meerdere wedstrijden.

Londen ademt darten eind december en begin januari
Vanaf halverwege december strijden bijna 100 darters om de titel tijdens het officiële WK.  Dartfans van over de hele wereld komen richting Londen om hierbij aanwezig te zijn. Dat maakt dat je ook buiten Ally Pally een uniek bezoek in Engeland hebt. In het Thistle City Barbican hotel is een sportsbar aanwezig waar je naar de wedstrijden kijkt van de sessies waar je geen kaarten voor hebt. Wanneer je samen met je vrienden in de metro richting Ally Pally gaat, stappen steeds meer lotgenoten in. Hierdoor is jouw bezoek aan Londen niet alleen tijdens de wedstrijden een grote happening, maar ook daarbuiten.

Ga samen met Sportreizen.com naar het WK Darts
Dartfans hebben 1 probleem: het is heel moeilijk om aan kaarten te komen voor het WK Darts omdat veel sessies snel zijn uitverkocht. Wij hebben als officiële partner van de PDC voor alle sessies verschillende arrangementen met tickets beschikbaar. Waarbij je zekerheid hebt dat je legale kaarten hebt en niet voor een vervelende verrassing komt te staan als je gecontroleerd wordt bij de entree. Vorig jaar gingen 700 dartfans met ons naar Londen.

Meer info

 

Met een WK-arrangement heb je

  • Toegang tot Ally Pally
  • Keuze uit soort vervoer: boot, bus, vliegtuig of eigen vervoer
  • Hotelovernachting in Thistle City Barbican hotel
  • Altijd een aanspreekpunt vanuit Sportreizen.com die ook aanwezig is in het hotel en tijdens de wedstrijdsessies

Bekijk voor meer informatie onze WK-pagina en vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.