Wil jij in 2022 graag het WK darts in Londen bijwonen? Dat kan via Sportreizen.com! Bij ons boek je namelijk een complete dartreis inclusief een wedstrijd in het grootse Ally Pally. Wat wil je nog meer?

Dartreis inclusief hotel en dartwedstrijd

Onze dartreizen zijn te boeken in pakketvorm. Dat betekent dat jij als klant van A tot Z ontzorgd wordt en alleen maar hoeft te komen. Sportreizen regelt het vervoer, een goed hotel én toegang tot een dartwedstrijd tijdens het WK darts 2022

Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om te reizen per vliegtuig, trein of boot. Zo is er altijd wel een vorm van reizen die voor jou prettig is. Ook is er ruim keus in hotels in Londen. Het ene hotel heeft 3 sterren, de ander 4. De ene ligt wat dichter bij Ally Pally, de ander wat meer in het centrum. 

WK darts live in Ally Pally

En dan het belangrijkste van jouw reis: het WK darts 2022! Net zoals voorgaande jaren vindt dit grote evenement plaats in Ally Pally. Wist je dat Ally Pally eigenlijk een afkorting is voor Alexandra Palace? Het ligt in het noorden van Londen en heeft (handig!) ook een eigen treinstation. Elke dartwedstrijd zijn er zo’n 3.000 toeschouwers. 

Vertrouwd op reis met PDC

Boek je bij Sportreizen.com, dan boek je vertrouwd. Wij hebben een exclusieve samenwerking met PDC in Nederland en België. Je bent zo altijd verzekerd van officiële tickets, afgegeven door de PDC. 

We hebben voor het WK darts 2022 twee verschillende soorten kaarten: tafeltickets en tribunetickets. De tafeltickets zijn voor de lange, gezellige biertafels in het midden van de zaal. Tribunetickets zijn voor de tribunes van het Alexandra Palace, maar uiteraard met een prima zicht.

Dartreis naar het WK darts 2022 boeken?

Wil jij een dartreis boeken en live het WK darts 2022 bijwonen? Bekijk dan hier ons aanbod en boek direct jouw reis. Wil je met meer dan 8 personen afreizen, wil je langer blijven of misschien ook nog wel een voetbalwedstrijd bezoeken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een offerte op maat. Wij helpen je graag!