Londen is in december niet alleen in de ban van het WK darts en Premier League-voetbal. Ook kerst houdt de Londenaars bovengemiddeld bezig. Overal in de stad proef je de sfeer en geniet je van de festiviteiten. Lees in onze blog welke vijf locaties je absoluut niet mag overslaan als je op zoek bent naar een totale kerstbeleving!

Hyde Park – Winter Wonderland

Hyde Park Winter Wonderland

Hyde Park is gedurende het hele jaar dé plek voor de Londenaar om tot rust te komen. Het enorme park in het hart van Londen is normaal gesproken een oase van rust in de zo drukke metropool. In de wintermaand december komt daar voor even verandering in. Hyde Park wordt omgetoverd tot Winter Wonderland. Toegang is gratis en er staan genoeg kraampjes, attracties en eettentjes om jezelf voor meerdere uren te vermaken.

Daarnaast ligt Hyde Park op loopafstand van het wereldberoemde winkelcentrum Harrods. Mocht je nog wat tijd over hebben, dan raden wij je aan om ook zeker hier even langs te wandelen. Ieder jaar maken zij er een sport van om de winkel én gevel zo mooi mogelijk te versieren.

Oxford Street – kerstversiering

Kerst in Londen tijdens het WK Darts

Over kerstversiering gesproken. Harrods is niet de enige plek waar je kunt genieten van lichtjes, kransen en allerlei andere tierelantijnen. Oxford Street staat in heel Engeland bekend als een van de best versierde straten. De stad Londen doet er alles aan om het jaarlijkse feest zo gezellig mogelijk aan te kleden. Oxford Street ligt nabij Hyde Park en is dus gemakkelijk te combineren met een bezoek aan Winter Wonderland.

Trafalgar Square – kerstkoren