Wil je heel graag een Formule 1 weekend bijwonen, maar twijfel je nog welke? Of weet je al dat je graag naar Spanje wil, maar moet je nog overtuigd worden? In dit blog geven we je 5 redenen waarom je de GP van Spanje wil bijwonen. En geloof ons: dat hadden er nog veel meer kunnen zijn.

GP Spanje heeft een Max Verstappen Tribune

Tijdens de GP van Spanje is de G-tribune volledig in het oranje: de Max Verstappen Tribune. Het is er super sfeervol, mede door de Nederlandse DJ die voor en na de races de leukste plaatjes draait. Er wordt volop meegezongen, een fakkel hier en daar is geen uitzondering en op de racedag wordt iedereen voorzien van oranje merchandise. We garanderen je kippenvel wanneer je om je heen kijkt, tussen duizenden fans staat en iedereen in het oranje is!

De reis naar GP Spanje is relatief goedkoop

Kijken, kijken, niet kopen. Als Nederlanders willen we natuurlijk altijd de beste deal sluiten. En laat dit circuit zich daar nou prima voor lenen. De reis naar de GP van Spanje is namelijk relatief goedkoop. Onze goedkoopste pakketten beginnen bij €450,-. Je reist dan met eigen vervoer naar Spanje. Wanneer de vlucht inclusief is, starten de pakketten bij €899,-. Dat is aanzienlijk minder dan een reisje naar Abu Dhabi of zelfs ons Nederlandse Zandvoort. 

>> Bekijk al onze pakketten voor de GP van Spanje hier << 

De temperatuur tijdens de GP van Spanje is altijd lekker

Je moet wel een beetje van warmte houden, maar de temperatuur in mei in Spanje is altijd super aangenaam. Het is vaak tussen de 23 en 30 graden. En dat hebben we 10 keer liever dan regen! Grote pré: als je ook stad Barcelona of de stranden van de Costa Brava bezoekt, dan heb je echt al een weekendje “zomervakantie”.

Max Verstappen heeft een top historie op dit circuit

In het liedje Super Max wordt hij niet voor niets de King van Barcelona genoemd. Max Verstappen won in 2016 zijn allereerste titel tijdens de GP van Spanje. Sindsdien won hij nog één keer en stond hij elk jaar in ieder geval op het podium. In deze blog vind je alle ins & outs van Max Verstappen’s historie op de GP de Catalunya.

Met Sportreizen.com word je volledig ontzorgd!

Last but not least: boek je jouw reis naar de GP van Spanje met Sportreizen.com, dan word je volledig ontzorgd. Bij aankomst in Spanje pikt een van onze reisleiders je – samen met andere medereizigers – op bij het vliegveld. Vanaf daar word je naar het hotel gebracht, waar ze je indien nodig ook helpen met inchecken. De rest van het weekend staat er een bus voor je klaar om op tijd van en naar het circuit te gaan. En op je vertrekdag zie je wederom een reisleider die je ook weer terug naar het vliegveld brengt. Spelen er tussentijds belangrijke zaken? Dan is er altijd iemand van Sportreizen in de buurt om je ter plekke te helpen. 

Ben je overtuigd van de unieke GP van Spanje?! Wacht dan niet langer en boek nu jouw reis voor de volgende reis in mei: LINK.