One huuuuuuuuuuuuuuundred and eighty!
Je hoort Russ Bray luidkeels door de speaker en om je heen barst de gekte los. De 180 bordjes gaan de lucht in en links van je gaan de verklede Teletubbies op de tafel staan.
Een bezoek aan Alexendra Palace is een bucketlist-item voor iedere sport- en dartfan.

Spektakel in de mooiste darttempel ter wereld
Wat Camp Nou of Wembley voor de voetballiefhebbers is, dat is Alexandra Palace voor de dartfans. Je vindt het gebouw op een grote heuvel in het Alexandra Park.  Als je voor het betreden van Ally Pally achterom kijkt, heb je een prachtig uitzicht over Londen. Maar eenmaal binnen ben je dat vergeten. Je komt direct in de fanhal tussen alle andere dartfans van over de hele wereld. En meteen voel je: dus dit is de sfeer die iedereen bedoelt. De cocktail van muziek, uitzinnige fans en de geur van bier en fish and chips maken dat je het eerste half uur je ogen uitkijkt. De route naar de wedstrijdzaal is door de supporters omgetoverd tot transportroute van kannen bier. Samen met je vrienden haal je ook een kan en daarna betreed je de dartzaal ter wereld: Ally Pally. In tegenstelling tot veel andere darttoernooien is deze locatie enorm sfeervol. De Victoriaanse s